Börja på Claremont

Vår filosofi är att “När människan växer, växer företaget”. På Claremont står alltid människan i centrum, oavsett bakgrund eller utmaning. Vi tar sikte på kundens behov, och du får verktygen att utveckla dig affärsmässigt i kundrelationer men även att utvidga ditt professionella nätverk.

Individuell utvecklingsplan
Tillsammans med din ledare tar du fram en individuell utvecklingsplan och ansluter dig till kompetensforum för att du ska nå din maximala potential. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i den personliga utvecklingen, varför alla medarbetare genomgår Claremonts skräddarsydda medarbetarutvecklingsprogram. Programmet består av tre steg, där du får chansen att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap och dessutom ger dig en grundlig introduktion till Claremont.

Vi lägger även stora resurser på att erbjuda utveckling som inte nödvändigtvis är kopplat till din roll men som kan hjälpa dig att utvecklas i längden. Ett exempel är vår kurs i hur man blir en sann talarguru, för den som vill bygga upp sitt personliga varumärke. Ett annat exempel är vår fotokurs i flera steg, för den som vill fånga livets fina stunder i en bild.

Bred kompetensflora
Med Claremont får du möjligheten att arbeta tillsammans med kollegor som har gjort helt andra saker än du själv. På så vis kan ni dra nytta av varandras olikheter, lära av varandra och tillsammans erbjuda kunderna så mycket mer.

Ansök idag
Claremont söker engagerade, professionella och affärsmässiga talanger som brinner för att utveckla kundens affär och att hjälpa dem behärska övergången in i den digitala verkligheten. Är du en av oss, sök dig till Claremont.

Skicka in din ansökan här.

Lediga Tjänster

Nu söker vi följande kandidater till nedan tjänster:

Titel

Fullstack .NET-utvecklare

Heltid

Beskrivning

Är du utvecklare med ambitionen att utvecklas till Sveriges bästa full stack .NET-utvecklare?

Claremont erbjuder den möjligheten genom inspirerande uppdrag där du får arbeta nära de bästa utvecklarna och arkitekterna. Vi förenas i vår ambition att alltid bli bättre, vilket märks i vår vilja att alltid dela med oss och få fram det bästa hos våra kollegor. Det kan vara mentorskap, brown-bag luncher eller deltagande i konferenser.
.NET, C#, AngularJS4, .net Core, React, TDD, BDD, Azure, CI

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här.

Läs mer

Titel

Information management konsult

Heltid

Beskrivning
”Jag vill kombinera mitt intresse för teknik, verksamhet och entreprenörskap!”

 

"Jag vill arbeta där nya idéer mottas positivt och där jag kan vara med och påverka på riktigt!"

 

“En bra företagskultur och gemenskap är superviktigt för mig!”

 

Claremont Information Management letar efter dig som vill uppleva en stark personlig utveckling i Sveriges mest spännande management- och IT-konsultbolag. Vill du vara med på vår resa och växa tillsammans med oss?

 

Vi arbetar med Business Intelligence, prediktiv analys, Big Data, visualisering och datadrivet beslutsfattande. För oss är det viktigt att alltid utgå från verksamhetens perspektiv så att vi kan hjälpa våra kunder såväl operativt som strategiskt. Att i ena stunden göra analyser på petabyte med data för att i nästa sitta ner med ett företags ledningsgrupp och visa hur de skall öka sin lönsamhet är sådant som triggar oss.

 

Att arbeta med Information Management är också en fantastisk möjlighet att få lära sig om många olika företag och branscher. Vi får ofta en unik helhetsbild av våra kunders verksamhet och kan bidra med helt nya insikter. Vi talar också allas språk och kan kommunicera obehindrat med en teknikfokuserad IT-chef så väl som en kreativ marknadsförare eller resultatdriven CEO.
Din passion, vår vision

 

Vi andas innovation och entreprenörskap och fokuserar på att hitta varje individs drivkrafter. Claremonts framgång bygger på engagerade, dynamiska team där varje individs resa och mål ser olika ut. Det är därför viktigt att vi tillsammans hittar en väg som passar just dig och dina mål. Kanske är det att bli marknadens nästa expert inom vårt område, eller varför inte vara med och bygga upp Claremonts nästa satsning? Vi erbjuder dig möjligheten att i nära samarbete med marknadens främsta konsulter utveckla din tekniska kompentens, ditt ledarskap och digitala know-how genom intressanta och utmanande kunduppdrag som spänner sig över olika branscher och områden.

 

Vem är du?
Att du precis som oss är driven, nyfiken och tycker om att lära dig nya saker är en självklarhet. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och kombinerar kompetens och intresse för teknik, ekonomi och management. Antagligen har du arbetat i 0 – 10 år inom ett närliggande område, men för oss är det också viktigt att förstå vad du vill uppnå snarare än vad du har gjort eftersom vi lever efter devisen ”när människan växer, växer företaget”. Bredden i vårt område gör också att vi är mer intresserade av din potential och din vilja att upptäcka och lära dig snarare än att exakt rätt kompetenser skall finnas med i ditt CV från start.

 

Vårt erbjudande
I erbjudandet från Claremont ingår:
 • Utbildningar och certifieringar för din konsultroll
 • Spännande kunduppdrag
 • En personlig utvecklingsplan med coachning
 • En entreprenöriell miljö där nya idéer alltid är välkomna
 • Trevliga kollegor som hjälper varandra att lyckas och att utvecklas

 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här.

Läs mer

Titel

Vill du utvecklas som Teknisk Testare

Heltid

Beskrivning

Jobbeskrivning

Vi söker engagerade och nyfikna tekniska testare som vill växa med oss på Claremont!

Brinner du för test av teknisk karaktär, som t.ex. prestandatest, systemtest eller testautomation och vill arbeta med utmanande och spännande kunder i Stockholmsområdet?

På Claremont får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och får utvecklas i din karriär.

 

Önskad kompetens

Du har minst 2 års erfarenhet av test och verifiering.

Du är ISTQB-certifierad.

Du har arbetat som konsult tidigare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete, databaser och SQL-kommandon, datakommunikation och ledningssystem.

Vidare söker vi dig som är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du motiveras av att arbeta i komplexa miljöer där du får användning av dina tidigare kunskaper men även hitta nya och innovativa lösningar. Du trivs i ett högt arbetstempo där varje dag bjuder på varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Du är "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.

Du skulle ingå i ett team med erfarna konsulter inom test och kvalitetssäkring som lägger stort fokus på kompetensspridning och att ha roligt. Claremont erbjuder en bred kundbas vilket innebär att det finns stor variation på projekt och möjligheter att skapa användarvänliga lösningar.

 

Vilka är vi?

Claremont hjälper kunderna i den digitala verkligheten genom högkvalitativa Management och IT-konsulttjänster. Vi stöttar kunderna genom alla faser av deras förändringsresa; från digital strategi och analys, under genomförandet och givetvis i förvaltningen av lösningen. Claremont har blivit utsett till Superföretag av Veckans Affärer 2015 och till Gasellföretag 2015, 2014 och 2013.

 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här.

Läs mer

Titel

Affärsdriven Projektledare

Heltid

Beskrivning

I en värld fylld av globalisering och digitalisering är behovet av innovationskraft och förändringsförmåga inom erbjudande, upplevelse och levererande verksamhet högt. På Claremont hjälper vi våra kunder hantera detta!

Hela koncernen växer, mycket tack vare en entreprenörs- och affärsdriven kultur och miljö. Vi växer fort, vinner utmärkelser och har förtjusta kunder – det kommer ur enormt engagemang och konsulter som verkligen bryr sig om kunden, inte bara leveransen. Vi söker dig som är ”ödmjukt kaxig”. Du vet att du är kompetent, du har bevisat det tidigare, men du är prestigelös och låter kunden vara den stora stjärnan för de lyckade resultat vi levererar.

Vi letar efter drivna ledare som tar ansvar för att prioritera, definiera och realisera de omställningar och effekter som kunderna behöver. Du är van vid att föra och utveckla en dialog med relevanta beslutsfattare i verksamheten. Känner dig hemma i en eller flera av rollerna strateg, verksamhetsutvecklare, eller arkitekt. Även om du främst behöver behärska verksamhetsfrågor är eventuell teknikerfarenhet värdefull.

Hos oss finns gott om kompetenta kollegor och alla möjligheter att fördjupa eller bredda din profil. Här finns rätt förutsättningar att ta nästa steg!

 

Önskad kompetens

Du skall ha en gedigen erfarenhet inom projektledning och/eller förändringsledning samt inom merparten av områdena affärs- och/eller verksamhetsutveckling, strategiarbete, och digitalisering. Du behärskar sannolikt affärsmodeller, organisation, processer, roller och teknikstöd. Du skall ha arbetat som konsult och ansvarat för verksamhetskritiska projekt som realiserar betydande förändring.

 Svarar du ja på någon eller några av följande frågor? Då är det dig vi söker!

 • Har du definierat eller översatt  strategier och affärsmål och tillsammans med kund fått det att hända?
 • Är du van vid att föra dialog med affärsledningar och ledningsgrupper samt hantera olika typer av intressenter?
 • Är du framgångsrik i att verifierar och realiserar förändringsinitiativens effekter?
 • Har du operativt ansvarat för den helhetslösningen (inkl. tekniklösning) i större förändringsinitiativ?
 • Har du erfarenhet av att leda strategiska utredningar för att ta fram lösningar i tidiga affärsskeenden och hjälpa affärsledningen fastställa kommande strategier?

Välkommen med på vår fortsatta resa!

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här.

Läs mer

Titel

UX-designers, Interactionsdesigners och Visuella Designers

Heltid

Beskrivning

Vi söker nu kunniga och drivna UX-designers, interaktionsdesigners och visuella designers som brinner för sitt hantverk! Som vill vara med och bygga vårt erbjudande från grunden och göra vår UX-satsning till Stockholms främsta. Som UX:are på Claremont jobbar du med att hjälpa våra kunder att arbeta kundcentrerat med innovation och affärsutveckling för att maximera kundnyttan.

Specifik kompetens

 • Relevant utbildning inom UX-området (gärna universitet, högskola). Kan kompenseras av att du jobbat länge inom området
 • Minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Van att ta fram koncept (innehållandes bland annat Personas)
 • Van att hålla i workshops
 • Van att jobba med kundresor
 • Van att jobba användarcentrerat

Det är meriterande:

 • Om du har varit med om projekt som misslyckats och lärt dig något av dessa
 • Om du forskat inom området
 • Om du har levererat från ax till limpa (User Research-fasen till förvaltningsfasen)
 • Om du även har erfarenhet av Service Design (eller är nyfiken och vill börja dra ditåt)

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en person som alltid vill lära dig nya metoder/tekniker samt strävar efter att utvecklas både personlighetsmässigt och professionellt. Du är "ödmjukt kaxig", d v s trygg i dig själv och din kompetens samtidigt som du är prestigelös och engagerad.
Vi har en bred kundbas vilket innebär att det finns stor variation på projekt och möjligheter att skapa användarvänliga lösningar.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här.

 

Läs mer

Titel

Applikationskonsult SAP

Heltid

Beskrivning

Vi söker dig som brinner för att få utveckla affärsprocesser med hjälp av SAPs lösningar. Du skall ha en gedigen SAP applikationsbakgrund inom SAP Finance eller SAP SCM. Du skall ha arbetat som konsult och du skall ha genomfört ett antal implementationsprojekt.   På Claremont har vi ett mycket kompetent gäng med endast erfarna SAP-konsulter. Dock upplever vi just nu en enorm efterfrågan på våra tjänster. Därför är vi även intresserade av dig som kanske har lite mindre erfarenhet av SAP. Du väger upp detta med ett riktigt bra track-record och med ett enormt engagemang och en förtroendeingivande personlighet. Vi söker dig som är ”ödmjukt kaxig”. Du vet att du är kompetent, du har bevisat det tidigare, men du är prestigelös och låter kunden få den stora äran för de lyckade resultat som vi levererar.

Hos Claremont har du möjlighet att utveckla inte bara din SAP-kompetens tillsammans med andra kompetenta SAP-konsulter. Hos Claremont kan du även utvecklas mot en mer generell Business-konsult med fokus på kundens verksamhet, krav och processer i kombination med ERP-system. På Claremont drar vi nytta av angränsande kompetenser och specialister inom projektledning, kravhantering, processmodellering och test. Vi kallar det Business ERP by Claremont.

Välkommen, resan har redan börjat!

Skicka in din ansökan här.

Läs mer

Nya Medarbetare

Till toppen