Är du i början av din karriär och ser en framtid som konsult?

Är du kompisgängets självklara innovatör?

Trivs du i en miljö som präglas av kreativitet och entreprenörskap?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?

Claremont är ett Management- och IT-konsultbolag som stöttar kunderna genom alla faser av deras förändringsresa; från digital strategi och analys, under genomförandet och givetvis i förvaltningen av lösningen. Vi är trefaldigt DI Gasell-belönade och utsedda till Superföretag två år i rad.

Vi är bara i början av vår resa – vill du vara med och forma vår framtid?

vart-arbete-517-v2

Vad erbjuder Accelerate?

Claremont Accelerate är för dig som vill ha en accelererad karriärutveckling i ett entreprenörsdrivet gäng.

Vi erbjuder dig möjligheter att i nära samarbete med konsulter i framkant utveckla din kompetens, ditt ledarskap och digitala know-how genom spännande och utmanande kunduppdrag.

Claremonts framgång bygger på engagerade, dynamiska team där varje individs resa och mål ser olika ut. Det är därför viktigt att vi tillsammans hittar en väg som passar just dig och dina mål. Kanske är det att bli marknadens nästa expert inom just ditt område eller varför inte vara med och bygga upp Claremonts nästa satsning?

Din vision – vår passion.

Vill du veta ännu mer?

Vem är du?

Självklart är du driven, kreativ och nyfiken precis som vi – en person som sätter laget före jaget. Vi ser även att du har en relevant akademisk utbildning och du har med fördel något års arbetslivserfarenhet inom IT och innovation. För oss är det dock viktigast att förstå vad du vill uppnå snarare än vad du har gjort, då vi lever efter devisen:

När människan växer, växer företaget.

Dela/Rekommendera
Till toppen