Affärsidé

”Genom högkvalitativa management- och IT-konsulttjänster, identifierar och realiserar vi våra kunders förbättringsmöjligheter.”

Våra drivkrafter

1) Claremont ska bli känt för att utveckla lösningar som stärker kundernas konkurrenskraft – inte i teorin, men i praktiken.

2) Våra kunder ska uppleva att Claremont hjälper dem hela vägen från idé till genomförande. Det betyder å ena sidan, att vi tar fram sådana idéer som kan förändra kundföretagens affärer. Det betyder å andra sidan, att vi också säkerställer att de system och lösningar, som krävs för att genomföra förändringarna, kommer på plats.

3) Kunderna ska inte se oss som en leverantör på andra sidan bordet. De ska se oss som sin partner, som sitter ner i samma båt och ror åt samma håll.

4) Talanger med hög kompetens ska attraheras av Claremont. När de blivit våra medarbetare, ska företaget stimulera dem med spännande uppdrag och utmanande uppgifter, som får dem att växa.

 

Verksamhetsberättelser

Verksamheten 2016
Verksamheten 2015
Verksamheten 2014

 

Finansiell Översikt

ekonomisk-oversikt

flerarsoversikt-webb

Styrelse

Claremonts styrelse består av Olof Sand, Per Jacobsson, Ragnar Söderberg, David Stenlund Sager och Caroline Hellström (suppleant).

 

Ledningsgrupp

Claremonts ledningsgrupp består av dotterbolagens chefer och de ledande befattningshavarna på företaget. En av ledningsgruppens viktigaste uppgifter är att skapa effektiva samverkansformer mellan de olika delarna av Claremont.
Ledningsgruppen består av: Per Thörnqvist, Diana Itaoui, Susanna Jensen, Mikael Jonsson, Anna Salomon-Sörensen, Thomas Lindahl, Anders Söderman, Oscar Svensson, Carl-Johan Nordh, Andreas Åkerblad, Henrik Brinkhagen, Frida Henriksson, Rebecka Wedlund, Aki Ravelin och Margit Mattsson.

VI ÄR CLAREMONT

Claremont är ett Management- och IT-konsultbolag som fokuserar på att hjälpa våra kunder med sin digitala resa. Vi är en stabil leverantör, som står väl rustad för att ge våra kunder verkligt och strategiskt stöd för att ta sig dit de behöver. Vi hjälper våra kunder genom hela den digitala förändringsresan – vi tar fram strategi, vi genomför och vi förvaltar.

För oss är det långsiktiga partnerskapet med kund en hörnsten i vår framgång, samt det som gör att vi älskar vårt arbete. Vi ser möjligheten att fördjupa oss i våra kunders affärer och affärsmodeller som något av det roligaste som finns. Vi vill vara den självklara partnern för digital affärsutveckling.

Eftersom vi besitter kunskapen om vad som faktiskt är genomförbart, kommer vi aldrig lova våra kunder något vi inte kan hålla. I allt vi gör tar vi med oss det vi kan från igår, det vi lär oss idag och det vi vill göra imorgon. På så sätt lyckas vi ta fullt ansvar, hålla oss nyfikna, men ändå vara realistiska. De företag som väljer oss får inte bara specialistkompetens i form av en konsult, utan de får hela Claremonts kraft – det tror vi gör hela skillnaden. Kundens affär är vår passion.

Till toppen